Meidän Tarina


Ja kuka sanoi, ettei elämässä tapahtuisi yllättäviä käänteitä!

 

Väsynyt kotirouva, kolmen lapsensa kanssa, meni puusepänverstaalle tilaamaan itselleen pöytää ja huomasikin isot roskalaatikot pullollaan erikokoisia puupaloja. Battilana lastasi vanhan Mersunsa täyteen roskapuuta…ja loppu onkin historiaa!”

 

Mia Battilana perusti Kotonadesignin vuonna 2004 Joulukuussa. Kestävän kehityksen periaattein valmistetut ilmoitustaulut ja magneetit tehdään käsityönä Varsinais-Suomen alueella. Aluksi Kotonadesign käytti raaka aineenaan ainoastaan ylijäämä materiaalia eli sekä taulujen raameissa että magneeteissa, mutta jo useamman vuoden ajan, määrien jatkuvasti kasvaessa, on raamien valmistuksessa käytetty UPM;n sertifioitua vaneria. Kuitenkin kaikki magneetit; sekä puiset- että Duratmagneetit tehdään edelleen pelkästään ylijäämämateriaalista. Kotonadesign on kasvanut pikku hiljaa, kehittäen tuotteitaan ja valikoimaansa ja laatuaan.

 

Kotonadesign on vakiinnuttanut asemansa laadukkaana, kotimaisena ilmoitustauluvalmistajana. Tuotteita viedään myös ulkomaille, tällä hetkellä 15 eri maahan Euroopaan ja Aasiaan.

 

Suomalaisella työllä ja laadulla on perinteisesti saatu aikaan hyviä yrityksiä. Olemme ylpeitä tuotteidemme korkeasta laadusta, käytännöllisyydestä ja ajattomasta designista. Jälleenmyyjiemme määrä kasvaa joka vuosi, ja siinä samalla laajennamme myös hillitysti tuotevalikoimaamme!